Limancılık Eğitim Protokolü imzalandı

Limancılık alanında eğitim vermek amacıyla bir araya gelen KSO Ve TÜRKLİMDER’in İŞ Birliği Protokol imza töreni Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

banner96

Limancılık Eğitim Protokolü imzalandı

Limancılık alanında eğitim vermek amacıyla bir araya gelen KSO Ve TÜRKLİMDER’in İŞ Birliği Protokol imza töreni Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

27 Haziran 2018 Çarşamba 13:05
Limancılık Eğitim Protokolü imzalandı
banner22

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Liman işletmeciliği Denizcilik ve bu alanlara yakın dallarda bölümleri olan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri arasından seçilen öğrencilere limancılık alanında; “ Mobil Vinç Operatörlüğü (Dökme Ambalajlı Yükler için eğitim) (MHC) ve Lastik Tekerlekli Saha Köprü Vinci Operatörlüğü (RTG)” olarak sınıflandırılan konularda; Kocaeli Sanayi Odası ve Türkiye Liman İşletmecileri Derneği (TÜRKLİMDER) tarafından Kocaeli Sanayi Odası bünyesinde kurulan  “Kariyer Port Mükemmeliyet Merkezi”nde teorik ve simülatör üzerine verilecek eğitimler ile ilgili iş birliği protokolü Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy tarafından imzalandı.

 Protokol İmza törenine;  Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Türkiye Liman İşletmeleri Derneği Başkanı İbrahim Dölen, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik katıldı.

Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’un yapmış olduğu konuşmalarında; “Kocaeli Valiliği, Kocaeli Sanayi Odası ve Liman İşletmecileri Derneğinin bir araya gelerek ortak olarak yürüteceği bir programın protokol imza törenini gerçekleştiriyoruz. Özellikle liman işletmeciliğinde ihtiyaç duyulan vinç operatörünün yetiştirilmesi konusunda Sanayi Odamızın bünyesinde oluşturulan Mükemmeliyet Merkezi’nde bu anlamda yürütülecek olan çalışmalarla yeni operatörlerin yetiştirilmesi konusunda karşılıklı bir iş birliği protokolüdür. Yeni insan kaynakları noktasında çalışmalar yapmak adına gerçekleştirilen ortak bir proje ve çalışmadır. Buradan yetişecek insanlar sadece yurtiçinde değil, yurtdışında da iş bulabilecek bir konumda  olacaklardır.  Bu anlamda ben hayırlı olmasını diliyorum.” diyen Sayın Valimiz, bu projede emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından protokol imza töreni Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy, Türkiye Liman İşletmeleri Derneği Başkanı İbrahim Dölen, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik tarafından hayırlı olsun dilekleriyle imzalandı.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52