Vali Aksoy'un Bayram Mesajı

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy Ramazan Bayramı Münasebeti İle Mesaj Yayımladı.

banner96

Vali Aksoy'un Bayram Mesajı

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy Ramazan Bayramı Münasebeti İle Mesaj Yayımladı.

13 Haziran 2018 Çarşamba 14:36
Vali Aksoy'un Bayram Mesajı
banner22

Maneviyatımızın yoğunlaştığı, milli birlik, kardeşlik, yardımlaşma duygularının gönlümüzde yer ettiği, rahmet ve bereket ayı olan mübarek bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, huzur içinde bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, aynı dinin, aynı inancın neşesinde insanları birleştiren, yürekleri bütünleştiren, kardeşliği pekiştiren, kırgınlıkları onaran ilahi bir armağandır. Ramazan ayı ise, sabretmeyi, bağışlamayı, yardımlaşmayı ve paylaşmayı öğrettiği gibi açın, kimsesizin, yoksulun, öksüzün, yetimin, hastanın ve her türlü ilgi ve yardıma muhtaç olanların da hatırlanmasına vesiledir.

Bu nedenle manevi yönden büyük değeri olan bu özel günde, yoksulları, yetimleri, düşkün ve yaşlıları, yetiştirme yurdunda kalan yavrularımızı, huzurevinde yaşamını sürdüren büyüklerimizi, şehit ailelerimizi, gazilerimizi, hasta ve fakirlerimizi ziyaret ederek, gönüllerini alalım ve bu mutluluğu onlarla paylaşalım. İdrak ettiğimiz bu kutsal günleri fırsat bilerek, milletçe kardeşliğimizi pekiştirip, dargınlıkları ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak, huzur içerisinde yaşamaya özen göstermeli ve bu güzel vatan için şehit düşmüş ecdadımızın şanına yakışan sorumluluk duygusunu üzerimizde hissederek, sergilediğimiz bu birlik ve beraberliğimizi sürdürmek için daha çok çaba göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle; bayramların ülkemize ve dünyaya barış, kardeşlik, sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyor, birlik ve beraberlik içerisinde nice mutlu bayramlara ulaşmak dileğiyle değerli Kocaelili hemşehrilerimin Ramazan Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52