İstanbul’da Gazze’ye Destek Yürüyüşü: Binler Beyazıt’tan Ayasofya’ya Yürüdü

İstanbul’da İHH İnsani Yardım Vakfı öncülüğünde düzenlenen yürüyüşte, binlerce kişi İsrail’in saldırıları altındaki Gazze’ye destek vermek amacıyla bir araya geldi.

banner96
12 Mayıs 2025 Pazartesi 13:33
İstanbul’da Gazze’ye Destek Yürüyüşü: Binler Beyazıt’tan Ayasofya’ya Yürüdü
banner22

İstanbul’da İHH İnsani Yardım Vakfı öncülüğünde düzenlenen yürüyüşte, binlerce kişi İsrail’in saldırıları altındaki Gazze’ye destek vermek amacıyla bir araya geldi.

Beyazıt Meydanı’nda toplanan kalabalık, Türk ve Filistin bayrakları taşıyarak Ayasofya-i Kebir Camii’ne doğru yürüyüşe geçti. Yürüyüş boyunca “Katil İsrail, Filistin’den defol” sloganları atıldı. Etkinliğe çok sayıda sivil toplum kuruluşu da katılarak destek verdi. Yürüyüş, Ayasofya Meydanı’nda düzenlenen konuşmalarla son buldu. Katılımcılar, Gazze halkının yaşadığı insanlık dramına dikkat çekerek, uluslararası toplumu İsrail’e karşı daha sert adımlar atmaya çağırdı.

İHH yetkilileri yaptıkları açıklamalarda, Filistin halkının yalnız olmadığını göstermek ve kamuoyu oluşturmak amacıyla bu tür eylemlere devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: TEK HABER AJANSI (TEKHA)

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner95

banner94