KANDIRA'DA BİSİKLET SEVİNCİ

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit'teki çocuklardan sonra Kandıra'daki çocukları da sevindirdi. İzmit ve Kandıra Belediyelerinin işbirliği ile ilçedeki 20 okulda 690 öğrenciye düzenlenen törenle bisikletleri teslim edildi.

banner96

KANDIRA'DA BİSİKLET SEVİNCİ

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit'teki çocuklardan sonra Kandıra'daki çocukları da sevindirdi. İzmit ve Kandıra Belediyelerinin işbirliği ile ilçedeki 20 okulda 690 öğrenciye düzenlenen törenle bisikletleri teslim edildi.

05 Nisan 2017 Çarşamba 13:35
KANDIRA'DA BİSİKLET SEVİNCİ
banner22

İlçe stadındaki bisiklet dağıtım törenine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken'in yanı sıra öğretmenleri öğrenciler, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

KANDIRA DAHA ÇOK GELİŞSİN

Çocukların büyük sevinç yaşadıkları bisiklet dağıtım töreninde konuşan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, " Ak Parti iktidara geldiği günden beri ülke olarak çok daha güçlü hale geldik. Milletin üzüntüsüne de sevincine de ortak oluyoruz. Bakanımızla, milletvekillerimizle belediye başkanlarımızla sizlere  daha çok nasıl hizmet edebiliriz diye gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Türkiye'ye örnek projeler hep bizim ilimizde yapılıyor. Türkiye'de ilk toplu bisiklet dağıtımı İzmit'te başladı. Belediye Başkanımız, ağabeyimiz Dr. Nevzat Doğan'ın başlattığı bisiklet uygulaması artık bütün yurda yayıldı. Belediye Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Kandıra'nın gelişmesi için çalışıyoruz. Hayata geçireceğimiz projelerle Kandıra'mız daha çok gelişecek. Kandıra halkı her şeyin en güzelini hak ediyor. İlçemiz her geçen gün çok daha gelişip büyüyecek. Turizme ayrı bir önem veriyoruz. Gelecek çok daha güzel olacak. 16 Nisan Türkiye'de bir milattır. Bunu bilerek sandığa gideceğiz" dedi.

HARAMI HELALİ BİLEREK ÇALIŞIYORUZ

Başkan Doğan da yaptığı konuşmada "Belediye Başkanımız ısrarla Kandıra'da da ısrarla bisiklet dağıtılmasını istemişti. Başkanımızın bu ısrarına duyarsız kalmadık ve 3 yıldan beri buradaki çocuklarımıza da bisiklet hediye ediyoruz. Şimdiye kadar bin 700 çocuğumuza bisiklet verdik. Bizim için İzmit, Kandıra ayrımı yok. Her yer bizim. Haramı helali bilerek milletin kurşunu ziyan etmeden yine millet için harcıyoruz. Allah da bereketini veriyor. Önümüzdeki günlerde Ağrı Diyadin'e gidip oradaki çocuklara da bisiklet vereceğiz. Kandıra'nın da daha güzel olması için gayret ediyoruz.

KANDIRA'YA HİZMET YAPILMASINI HAZMEDEMİYORLAR

Büyükşehir meclisinde Kandıra'mıza bir okul yapılması gündeme geldi. Muhalefet partinin meclis üyesi kalkıp " size ne Kandıra'ya okul yapılmasından" diyerek buna karşı çıktı. Neden Kandıra'ya okul yapıyormuşuz. Gidin kendi bölgenize yapın, Milli Eğitim yapsın diye eleştiriyorlar. Ben de "Kandıra'ya bir okul yapsak ne olur, çocuklarımız  daha güzel okullarda okusun, bundan neden rahatsız oluyorsunuz" dedim. Sizlerin haklarını her yerde koruyoruz. Bir zamanlar belediyeler çalışanın maaşını ödeyemiyordu. Şimdi çocuklarımıza bedava bisikletler, tabletler veriyoruz. Denizin altından yollar geçiriyoruz. Allaha şükür ülkemiz daha iyi olacak. Hizmette tarafsızım. Çocuklarımız hepimizin. Hiçbirinde ayrım yapmayız.

REFERANDUMDA TARAFIM

16 Nisan'daki referandumda tarafsız değilim. Tarafsız kalamam. Çocuklarımızın geleceğini düşünmek zorundayım. Geçen hafta Fransa'da Avrupa Konseyi Yerel Yönetimler Kongresindeydim. Orada Almanya'nın Hollanda'nın ülkemize  nasıl kötü gözle baktığını bir kez daha gördüm. Türkiye'nin güçlenmesinden, büyümesinden, dünyada söz sahibi olmasından rahatsızlar, adeta çıldırıyorlar. Bunun için de önümüze her türlü engeli çıkarıyorlar. Referandumda da hayır çıkması için uğraşıyorlar. Size ne bizim referandumumuzdan. Rerandumda evet çıkması işlerine gelmeyecek. Bunu bildikleri için de içerde dışarda üzerimize gelip duruyorlar. Avrupa'da işsizlik 2 kat arttı, büyüme sıfır. Türkiye onları geçecek. Korkuları bundan. PKK'ya, hayırcılara her türlü izin var, evetçilere engel oluyorlar, izin vermiyorlar. Kızıltepe'de PKK, HDP kapı kapı dolaşıp hayır için çalışıyorlar. Bunlar, bu ülkenin iyiliği için mi çalıyorlar. Tabii ki hayır. Türkiye düşmanlarına en güzel cevabı sandıkta evet diyerek vermeliyiz. Ülkemizin gelişmesine devam etmesi, düşmanlarımızı sevindirmemek için 16 Nisan'da gereken cevabı vereceğiz" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından 690 öğrenciye bisikletleri teslim edildi. Başkan Doğan, çocuklardan bisiklet kullanırken kasklarını takmalarını da istedi.

banner44
Son Güncelleme: 06.04.2017 09:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52