Dünya devi araçlarını neden geri çağırdı?

Otomobil devi 1 milyon aracını geri çağırıyor!

banner96

Dünya devi araçlarını neden geri çağırdı?

Otomobil devi 1 milyon aracını geri çağırıyor!

05 Kasım 2017 Pazar 12:58
Dünya devi araçlarını neden geri çağırdı?
banner22

BMW AG tarafından yapılan açıklamada iki ayrı üretim hatası nedeniyle Kuzey Amerika`da yaklaşık 1 milyon aracın geri çağırılacağı ifade edildi. Bu geri çağırmanın diğer ülkelere de yayılabileceği ifade edildi.
BMW AG tarafından bugün yapılan açıklamada yangın riski iki ayrı üretim hatası nedeniyle Kuzey Amerika'da yaklaşık 1 milyon aracın geri çağırılacağı ve bu geri çağırmanın diğer ülkelere de yayılabileceği ifade edildi.İlk geri çağırmanın 670 bin adedin üzerinde 2006 ila 2011 yılları arasında üretilen U.S. 3 serisi araçlarda iklimlendirme sisteminde yangına neden olabilecek aşırı ısınma sorunundan kaynaklandığı belirtildi.İkinci geri çağırmanın 2007-2011 yılları arasında üretilen 740 bin araçta paslanarak, nadiren de olsa yangına sebep verebilecek bir vanadan kaynaklandığı ifade edildi.

Geri çağırmaya konu olan araçlar arasında 128i, 3-serisi, 5-serisi, X3, X5 ve Z4 modeli araçlar olduğu belirtildi.

banner44
Anahtar Kelimeler:
OtomobilBmw
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner93