banner48

Kirazpınar köprülü, Gençlik Caddesi üzerindeki Balküpü köprülü, Mutlukent Sanayi yolu kavşaklarında çekilen çileler devam ediyor, sabırsızlıkla beklenen günde bir türlü gelmek bilmiyor.

Gebze’den bahsederken dört bir yanımız sanayi bölgesi diye adeta kasılarak ifade ediyor olsakta, gerçekte Gebze’nin can damarı sanayi bölgelerine sabah akşam ulaşmak için çalışanlar ve aynı şekilde sanayiciler de ezilerek çile çekiyorlar.

Hatırlayacak olursanız, Başbakan Yardımcısı Fikri lşık ve beraberinde Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ve beraberindekilerle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tarafından projelendirilen, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapımı sürdürülen Gebze Anibal Kavşağı'na gelerek yerinde incelemelerde bulunması ardından sadece 6 aylık iş bitmediğinden dolayı fırça çekmesi üzerine geceli gündüzlü çalışılarak  ivedi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda trafiğe açılmıştı.

Sadece aylık gecikmeden dolayı fırça çekiliyorsa yıllardır vatandaşın işkence çektiği Kirazpınar köprülü, Gençlik Caddesi üzerindeki Balküpü köprülü, Mutlukent Sanayi yolu kavşakları için kıyamet kopması gerekiyor. İşlerin hızlanarak sonuçlanması için illa Başbakan Yardımcımız Fikri lşık’ın veya başka bir devlet büyüğünün Gebze’ye gelerek vatandaşın her gün çektiği eziyeti bizzat yerinde inceleyip fırça çekmesi mi gerekiyor?

Gebze’de yaşanan aksaklıkların Ankara’nın haberi bile olmadan tamamlanması İl, İlçe bazında Kocaeli içinde çözüme kavuşuyor olması gerekir.

Yapımı devam eden ve bir türlü tamamlanamayan Gebze Fatih Devlet Hastanesi ile ilgili olarak Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman müjde vererek hastanenin önümüzdeki Şubat ayında kesin olarak açılacağını belirtmesiyle birlikte vatandaşlar işkence çekilen kavşaklar içinde artık son sözü söyleyecek ve ayakta alkışlayacakları bir devlet büyüğünden müjdeli haber bekliyorlar.

“Beklenen Gün Gelecekse Çekilen Çile Kutsaldır.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.