TFF Kadınlar 1. Ligi

- Beşiktaş, Küçükkuyu'da kampa girdi

banner96

TFF Kadınlar 1. Ligi

- Beşiktaş, Küçükkuyu'da kampa girdi

12 Nisan 2017 Çarşamba 14:50
TFF Kadınlar 1. Ligi
banner22

 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 1. Ligi ekiplerinden Beşiktaş, play-off mücadelesi öncesinde Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinde kampa girdi.

Antrenör Mutlucan Zavotçu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, beldede Cemali Burnaz Stadyum'unda günde iki kez antrenman yaptıklarını söyledi.

Çalışmalara hafta sonuna kadar devam edeceklerini belirten Zavotçu, "Burası dünyada Alpler'den sonra oksijenin en çok olduğu yer. Burada hazırlanmak bizim için iyi bir fırsat. Biz normal sezonu birinci olarak tamamladık play-off öncesi kamp yapalım dedik. Gelebileceğimiz en güzel yere geldik. İnşallah bir dahaki sefere Küçükkuyu’ya şampiyon olarak geliriz." diye konuştu.

Öte yandan, Beşiktaşlı kadın futbolcuların antrenmanını izleyen Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, ekibe başarı diledi.

banner44
Anahtar Kelimeler:
Çanakkale
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52