Azılı Hırsızlar Yakalandı

Gebze'de girdikleri elektronik mağazasının güvenliğini etkisiz hale getiren ve 34 cep telefonu çalan zanlılar operasyon ile yakalandı.

banner96

Azılı Hırsızlar Yakalandı

Gebze'de girdikleri elektronik mağazasının güvenliğini etkisiz hale getiren ve 34 cep telefonu çalan zanlılar operasyon ile yakalandı.

07 Şubat 2017 Salı 16:33
Azılı Hırsızlar Yakalandı
banner22

Gebze'de girdikleri elektronik mağazasının güvenliğini etkisiz hale getiren ve 34 cep telefonu çalan zanlılar operasyon ile yakalandı. Zanlılardan Murat Ö.'nün daha önce  İstanbul'da bir iş adamını gasp ederek, parayla umreye gittiği tespit edildi.

Olay, 29 Ocak günü  Kocaeli'nin  Gebze ilçesinde meydana geldi. Bir elektronik mağazasına gündüz gelen 3 kişi, ilk önce keşif yaptı. Daha sonra ise akşam saatlerinde ellerinde levye ile mağaza önüne gelen zanlılardan ikisi kapıyı açarken, biri ise etrafı gözetledi.

İçeriye girdiklerinde güvenlik görevlisini tüfek ile tehdit eden 3 zanlı, ellerini kelepçeledi. Daha sonra ise zanlılar 34 adet cep telefonunu alarak kayıplara karıştı. Hırsızlık olayının ardından güvenlik güçleri, mağazada bulunan kameraları inceledi. Kamera kayıtlarından yola çıkan ekipler, cep telefonlarının  İstanbul'da farklı iş yerlerine satıldığını belirledi.

Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından Murat Ö, Gökhan T. ve Coşkun Ç. ile çalıntı telefonlara sahte faturalar düzenleyen Abdullah P. gözaltına alındı. Zanlıların otomobillerinde yapılan aramada gasp ettikleri 18 telefon, pompalı tüfek ve 19 bin lira para ele geçirildi. Murat Ö'nün geçen yıl  İstanbul'da İranlı bir iş adamının 2 milyon lirasının gasp edilmesi olayına karıştığı ve ardından umreye gittiği tespit edildi

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52