İYİ Parti Gebze’den gazetemize ziyaret

İYİ Parti Gebze İlçe Yönetimi, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

banner96

İYİ Parti Gebze’den gazetemize ziyaret

İYİ Parti Gebze İlçe Yönetimi, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

28 Mart 2018 Çarşamba 10:51
İYİ Parti Gebze’den gazetemize ziyaret
banner22

İYİ Parti Gebze İlçe Yönetimi, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. İYİ Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Fevzi Kurt ile ilçe yöneticileri Mehmet Esmer; Musa Kargıoğlu, Sedat Malkoç ve İYİ Parti Gebze İlçe Basın Danışmanı Özcan Geçal’ın katıldığı ziyarette, İYİ Parti Gebze İlçe heyeti  Duru Medya Yatırım Grubu Yönetim Kurulu  Başkanı Turan Korkut Gedik ile Nefes Gazetesi Haber Müdürü Yılmaz Işık tarafından karşılandılar.

İlçe Başkanı Nusret Acur’un son anda İstanbul programı çıkması nedeniyle katılamadığı ziyarette, İYİ Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Fevzi Kurt, ilk önce gazetemize yayın hayatında başarı dileklerini sundu, akabinde partisinin Gebze’deki çalışmaları konusunda bilgi verdi. Kurt, her geçen gün İYİ Parti’ye Gebze’de halk tarafından teveccühün daha da arttığını ifade ederek bu hususun kendilerine daha çok çalışma şevki verdiğini söyledi. Karşılıklı görüş alışverişinin ardından ziyaret son buldu.

Metehan Tut

banner44
Son Güncelleme: 28.03.2018 10:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52