Ocak Ayı Bayanlar Meclisi

Kent Konseyi Bayanlar Meclisi’nin Ocak ayı Toplantısı’nda, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci kadınlarla bir araya geldi.

banner96

Ocak Ayı Bayanlar Meclisi

Kent Konseyi Bayanlar Meclisi’nin Ocak ayı Toplantısı’nda, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci kadınlarla bir araya geldi.

10 Ocak 2018 Çarşamba 11:00
Ocak Ayı Bayanlar Meclisi
banner22

Düzenlenen toplantıya, Başkan Ellibeş’in yansıra, Gölcük Bayanlar Meclisi Başkanı Nurten Turnalı ve Kadınlar Meclisi üyeleri katıldı.

Toplantıda ilçedeki gelişmeler ve belediye hizmetleri hakkında açıklamalarda bulunuldu. Ayrıca Gölcük Belediyesi Kadınlar Meclisi üyelerinden yöneltilen sorulara cevap verilerek, üyeler aydınlatılmaya devam edildi.

PROJELERİMİZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Gölcük Bayanlar Meclisi Ocak ayı toplantısında Bayanların yeni yılını kutlayarak konuşmasına başlayan Başkan Ellibeş, “Yerel yönetimler olarak halkımızın bütün ihtiyaçlarını samimi bir şekilde mevcut yasalarımız el verdiği müddetçe karşılayan bir kurumuz. Bunu da halkımızla beraber, onlarla iç içe bir şekilde yapmak mecburiyetindeyiz. Bu kapsamda bayanlar meclisimizin çalışmalarını destekliyoruz. Bundan sonra da Gölcük’ü bayanlarımızla birlikte güzelleştirmeye devam edeceğiz. Şuanda sanayi ve Denizevler kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeni, sanayi projesi bu yıl haziran ayından bitirilmesi planlanıyor. Ayrıca Yalı Evleri ve Erikli Tepe Tabiat Parkı projeleri de %90 oranında bitirilmiş durumda şimdiden halkımıza hayırlı olsun” dedi

MALİYEYE TEK KURUŞ VERGİ BORCUMUZ KALMADI

Gölcük Devlet Hastanesi Yapımı için bilgilendirmede bulunan Başkan Ellibeş, arsamızın 21 bin metrekarelik bölümünü maliyeye devrettik. Geri kalan tapu ise hisseli olarak yine bizim üzerimize kalıyor. 01.01.2018 yılından itibaren Gölcük Belediyesinin oluşacak olan vergi borçlarının toplamı bu arsa bedeline yaklaştığı tarihte de mahsuplaşarak tapunun devrine karar verildi. Son geldiğimiz noktada Gölcük Belediyemizin Maliyeye tek bir kuruş vergi borcu kalmamıştır. Bunu birlikte başardık” diyerek sözlerini tamamladı.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52