Bayram, İzmit Esnafıyla Bir Araya Geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, İzmit esnafıyla bir araya geldi.

banner96

Bayram, İzmit Esnafıyla Bir Araya Geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, İzmit esnafıyla bir araya geldi.

11 Nisan 2018 Çarşamba 14:33
Bayram, İzmit Esnafıyla Bir Araya Geldi
banner22

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, İzmit esnafıyla bir araya geldi. Çarşı esnafıyla sabah kahvaltısında bir araya gelen Genel Sekreter Bayram esnafın taleplerini dinledi. Çeşitli işletme sahiplerinin yer aldığı toplantıda esnaflar genel olarak yaşadıkları sorunlarını ifade etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak kentin genel sorunlarına daha çok zaman ayırdıklarını, büyük projelerle kentin genel sorunlarını çözdüklerini ifade eden Genel Sekreter İlhan Bayram, “Sivil toplum kuruluşlarımız başta olmak üzere bu tür mahalli talepleri ilçe Belediyelerimizle birlikte çözüyoruz. Bugüne kadarda Belediyelerimizle en ufak bir sorun olmadan bunu başarıyla yürüttük.”dedi.

BİRLİKTE KOORDİNELİ YÜRÜTÜYORUZ

Genel Sekreter İlhan Bayram, “Kentimizin kamu ve kurumlarıyla koordineli bir şekilde vatandaşlarımızdan ve esnaflarımızdan genel öneri ve şikayetleri birlikte değerlendirerek sorunları çözüyoruz. Bazen ufak dokunuşlarla kenti rahatlatacak projeler üretebiliyoruz. Otopark sayılarımızı arttırıyoruz. Başkanımızın da talimatı var otoparklarımızı belirli bir süre vatandaşlarımızın ücretsiz kullanımına açacağız. Otoparklarımızın sayısını arttırdıkça, kent merkezi esnafımızın da biraz daha rahatlayacak. ”dedi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52