İZMİT BELEDİYESİ'NDEN AÇIKLAMA

İzmit Belediyesi'nden, bir yayın organında Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı ima eden yazıyla ilgili açıklama yapıldı.

banner96

İZMİT BELEDİYESİ'NDEN AÇIKLAMA

İzmit Belediyesi'nden, bir yayın organında Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı ima eden yazıyla ilgili açıklama yapıldı.

20 Şubat 2017 Pazartesi 21:42
İZMİT BELEDİYESİ'NDEN AÇIKLAMA
banner22

Basın Danışmanı Semra Togay tarafındanın yapılan açıklama şöyle;

Bir yayın organında yer alan Başkanımız Dr. Nevzat Doğan'la ilgili vatandaşlarımızın nezdinde  yanlış intiba oluşturabilecek bir yazı ve altındaki yorumlar nedeniyle bu açıklamanın yapılması maalesef zorunlu olmuştur.

2006 yılında doğum sırasında yaşanılan talihsiz bir olay neticesinde, Başkanımız Dr. Nevzat Doğan'ın eşinin bitkisel hayata girdiği herkesçe bilinmektedir.

10 yılı aşkın süredir Başkanımız Nevzat Doğan'ın, eşinin bakımı hususunda sağlıkçı olması ve ekonomik koşullarının  varlığı sayesinde bugüne kadar yanından hiç ayırmadan ve hiçbir  eksik bırakmadan vicdani olarak bütün sorumluluklarını bir eş olarak yerine getirmiştir. Ayrıca örnek gösterilecek tarzda çocuklarına hem annelik hem babalık yapmaya çalışmıştır.

Durum bu olduğu halde, bir yayın organında çıkan köşe yazısı, yaşanılan koşulların da benzerliği nedeniyle Başkanımızı ima eder nitelikte olmuş ve insafsız yorumlar yapılmasına neden olmuştur.

Bahse konu yazıyla ilgili Başkanımızın uzaktan veya yakından hiçbir ilgisi yoktur. Kaldı ki eşinin rahatsızlığının türünde bahsedilen masaj hizmetine de ihtiyaç yoktur.

Başkanımız Dr. Nevzat Doğan'ın şahsını veya siyasi itibarını karalama konusunda sınır tanımayanların insafsızca yazdıkları bu yazıların hedefine asla ulaşamayacağı da  aşikardır.

Doğru bildiğimiz yolda taviz vermeksizin, ilkelerimizle hizmet etmeye devam edeceğimizi bir kez daha ifade ediyoruz.

Aynı zamanda bu tür çamur atanların  da nasıl kendi çamurlarına bulaştığını ibretle kamuoyu ile birlikte izlemekteyiz.

Vatandaşlarımıza saygıyla duyurulur.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52