Başkan Karaosmanoğlu Vali Işın'ı Ağırladı

Başkan Karaosmanoğlu, Ağrı Valisi Musa Işın ve beraberinde ki heyeti makamında konuk etti.

banner96

Başkan Karaosmanoğlu Vali Işın'ı Ağırladı

Başkan Karaosmanoğlu, Ağrı Valisi Musa Işın ve beraberinde ki heyeti makamında konuk etti.

23 Şubat 2017 Perşembe 21:58
Başkan Karaosmanoğlu Vali Işın'ı Ağırladı
banner22

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ağrı Valisi Musa Işın ve beraberindeki Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerini makamında ağırladı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Karaosmanoğlu, "Ağrı'da ki gönül dostlarımıza ve kardeşlerimize selam götürmenizi istiyorum. İnşallah güzel ülkemizde, huzur ve kardeşlik sonsuza dek hâkim olacaktır" dedi.

"YATIRIMCIMIZA HER DAİM KAPIMIZ AÇIK"

Ağrı'da ki Ticaret Odalarının temsilcilerinin de katıldığı görüşmede, kentler arasında geliştirilebilecek ticari ve yerel yönetim konuları da ele alındı. Başta güvenlik olmak üzere yatırıma engel olabilecek negatif bir durumun söz konusu olmadığını belirten Ağrı Valisi Musa Işın, "Kocaeli başta olmak üzere ve çevre illerimizin ticaret odalarıyla da görüşmeler gerçekleştireceğiz. Devletimizin ortaya koyduğu teşvikler son derece caziptir. Yatırımcımıza her daim kapımız açık" diye konuştu.

"ÜLKEMİZİN HER KARIŞ TOPRAĞI HEPİMİZİN"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'da, "Valimizin de ifade ettiği teşvikler yatırım için müthiş bir fırsattır. Hükümetimizin bu kararlı tutumu, kentlerin ekonomik anlamda gelişmesine ve istihdama dönük atılmış büyük adım olarak görüyorum" ifadelerini kullandı. Büyükşehir Belediyesi olarak bilgi ve tecrübe paylaşımı noktasında üzerlerine düşecek her türlü görevi yerine getirebileceklerini de vurgulayan Karaosmanoğlu, "Ülkemizin her karış toprağı hepimizin. İnsanımız onurlu ve güzel bir yaşam sürmesi için çok çalışacağız" şeklinde konuştu. Görüşme karşılıklı fikir alışverişinin yapılmasıyla tamamlandı.

banner44
Son Güncelleme: 23.02.2017 22:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52