Belediye Kütüphanesi sahipsiz mi?

Gebze Kent Meydanı’nda yapılan ve ailelerin gönül rahatlığı ile çocuklarını gönderdiği, Gebze Çoban Mustafa Paşa Kütüphanesinden şikâyet var.

banner96

Belediye Kütüphanesi sahipsiz mi?

Gebze Kent Meydanı’nda yapılan ve ailelerin gönül rahatlığı ile çocuklarını gönderdiği, Gebze Çoban Mustafa Paşa Kütüphanesinden şikâyet var.

21 Ekim 2020 Çarşamba 23:11
Belediye Kütüphanesi sahipsiz mi?
banner22

Gebze'de öğrencilerin sürekli yoğun olarak kullandığı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze Kent Meydanı’nda yapılan ve ailelerin gönül rahatlığı ile çocuklarını gönderdiği Gebze Çoban Mustafa Paşa Kütüphanesinden şikâyet var. 

Kütüphane çevresinden haber merkezimize ulaşan kütüphane tabelasının da ekrana yansıdığı olumsuz görüntüler karşısında kütüphane ve yakın çevresinde güvenlik sorunu olduğu görülmektedir. Kütüphaneye giden öğrencilerinde kimi zaman giriş kapısı üstünde uygunsuz görüntülere şahit olup rahatsız oldukları ifade ediliyor. 

Gebzeli aileler, kütüphane giriş kapısı üstünde meydana gelen ve whatsapp üzerinden hızla yayılan çirkin görüntüler karşısında kütüphane müdürü kendi kurumuna sahip çıkamıyorsa o koltukta neden oturuyor. Öğrencilerin sürekli gelip gittiği böyle bir yere belediye neden özel güvenlik elemanı koymuyor diye tepki gösteriyorlar. 

Gebze'de hizmet veren bu kütüphane sessiz ve nezih bir ortam olduğundan öğrenciler için adeta cazibe merkezi haline gelmişti. Bu cazibe merkezini yönetecek ve büyük sorumluluk alacak yöneticilere ihtiyaç olduğunu belirtmek isteriz.

Elimize ulaşan görüntüler bizde kalsın amacımız her zaman oldugu gibi bağcıyı dövmek değil üzüm yemektir.

banner44
Son Güncelleme: 22.10.2020 10:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gebzeli Arif 2020-10-21 23:20:19

daha kütphaneye sahip cıkamıyorsun başganım

Avatar
sezer 2020-10-21 23:36:21

çok yazık çok meydan çevresinde elinde telsiz belinde coplan gezen bi sürü sözde kasabanın şerifi başıboş adam var bide bunlara maaş veriyonuz siz neiş yapıyonuzzz

Avatar
Hacı ahmet 2020-10-21 23:42:30

Obaaa mevzu var vaziyet alın...Beyler bu haberi bu site yapıyorsa vaziyet alın..ortalık karışır adamlar görüntü var diyo..

banner52