Bursa'da yamaç paraşütü yarışması

- Nilüfer Belediyesi ve Türkiye Hava Sporları Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen şampiyona sona erdi

banner96

Bursa'da yamaç paraşütü yarışması

- Nilüfer Belediyesi ve Türkiye Hava Sporları Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen şampiyona sona erdi

17 Eylül 2017 Pazar 21:06
Bursa'da yamaç paraşütü yarışması
banner22

BURSA (AA) - Nilüfer Belediyesi ve Türkiye Hava Sporları Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen Yamaç Paraşütü Türkiye Şampiyonası 3. Etap Nilüfer Hedef Yarışması sona erdi.

Nilüfer Belediyesi Fadıllı Havacılık Tesisleri'nde düzenlenen şampiyonaya Türkiye'nin çeşitli kentlerinden 30 sporcu katıldı.

Toplam 180 uçuşun yapıldığı yarışmada, her sporcu 6 hedef uçuşu sonucu elde ettiği puanlara göre değerlendirildi.

Genel klasmanda İbrahim Dinçer birinci, Kerem Dinçer ikinci, Erol Aslantaş da üçüncü oldu. Kadınlarda ise Burçak Usanmaz birinci, Selma İlter ikinci, Ayşenur Katırcı üçüncülük elde etti.

Kulüpler sıralamasında Adana Havacılık Spor Kulübü birinci, Bursa Gökyüzü Havacılık Kulübü ikinci, Nilüfer Sportif Havacılık Kulübü üçüncü oldu.

Dereceye girenlere ödülleri Türkiye Hava Sporları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Serdar İlker ile Nilüfer Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Gökay Azak verdi.

banner44
Son Güncelleme: 18.09.2017 10:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52