Kaymakam Mustafa Güler Başkanlığında Balçık Mahallesinde 55. Güvenlik ve 56. Halk Toplantısı Gerçekleştirildi

Kaymakam Mustafa Güler Başkanlığında Balçık Mahallesinde vatandaşlarımızın istek, öneri ve şikâyetleri dinlenerek değerlendirildiği, 55. Güvenlik ve 56. Halk toplantısı yapıldı.

banner96

Kaymakam Mustafa Güler Başkanlığında Balçık Mahallesinde 55. Güvenlik ve 56. Halk Toplantısı Gerçekleştirildi

Kaymakam Mustafa Güler Başkanlığında Balçık Mahallesinde vatandaşlarımızın istek, öneri ve şikâyetleri dinlenerek değerlendirildiği, 55. Güvenlik ve 56. Halk toplantısı yapıldı.

08 Ağustos 2022 Pazartesi 14:17
Kaymakam Mustafa Güler Başkanlığında Balçık Mahallesinde 55. Güvenlik ve 56. Halk Toplantısı Gerçekleştirildi
banner22

Balçık  Mahallesi Köy Kıraathanesinde  yapılan toplantıya Kaymakam Mustafa Güler’in yanı sıra Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Jandarma Komutanı Üsteğmen Muharrem Poyrazoğlu, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri, Balçık Mahalle Muhtarı Halis Tepe  ve vatandaşlarımız katıldı.
 
Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Kaymakam Güler “Kıymetli Belediye Başkanımız, Muhtarımız, Kurum Müdürlerimiz, Balçık Mahallemizin kıymetli sakinleri, aziz cemaatimiz; hepinize hayırlı günler, hayırlı cumalar diliyor en kalbi en içten duygularımla sizleri sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. 

Belediye Başkanımızla 3-4 yıldır her hafta Cuma Namazı sonrasında cami cemaati ve mahallemizin halkı ile birlikte toplantılar yapıyoruz. Bu toplantılardaki amacımız hem mahallelerimizi tanımak hem de mahallemizdeki ihtiyaç ve sorunları yerinde görerek tespit etmek. Gerek burada yaptığımız Kaymakamlık olarak bizi ilgilendiren kamu hizmetleri, gerekse belediyemizi ilgilendiren altyapı ve sosyal hizmetlerle ilgili insana dönük hizmetlerde sizlerin taleplerini ve isteklerini dinliyoruz. Bazı sorunları kısa vadede çözebileceğimiz gibi bazı sorunlarında yatırım programına alınmasını sağlayarak orta ve uzun vadede çözeceğimiz sorunlar olabilir. Toplantıda dile getirilen sorunlarınızı görevli arkadaşlarımız not alacak çözüme kavuşturulması için, ilgili kurum ve kuruluşlara gönderip takibini yaparak sonucundan size yazılı olarak bilgilendirme yapacağız.

Amacımız köylerde yaşayan vatandaşlarımızın da şehirde yaşayan vatandaşlarımız gibi refah içerisinde şehir imkânlarından istifade edebilmesini sağlamak sorunlarını ve sıkıntılarını en aza indirmek. Devletimiz güçlü oldukça imkanları arttıkça hizmetleri de artıyor. 


Türkiye bugün artık dünyada sözü geçen bölgesel bir güç.İnşallah küresel güç olma yolunda da ilerliyor. Bugün çok önemli bilim ve teknoloji çalışmalarına imza atıyor. Yerli otomobilimiz olan TOGG burada geliştirildi, Gemlik'te fabrikasında üretimi yapılacak.  Türkiye kendi savunma sanayisini geliştirerek, İHA  ve SİHA'sını,  Atak helikopterini, kendi tankını, kendi savaş gemisini yapıyor. Bunlar dünyada sayılı ülkelerin yapabileceği önemli şeyler. Allah devletimizin gücünü arttırsın.


Allah devletimize milletimize zeval vermesin, ebed müddet yapsın. Çok çalışıp çok üreterek ülkemizi İnşallah en gelişmiş ülkeler arasına yükseltelim” dedi. 

Vatandaşla buluşma toplantılarının devam ettirileceğini söyleyen Kaymakam Mustafa Güler, devletin 24 saat vatandaşlarımızın hizmetinde olduğunu, duyarlılıklarından dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ederek memnuniyetini ifade etti. 

Vatandaşların huzur ve güven ortamında hayatlarını sürdürmelerini sağlamak adına, ilçe genelinde alınan asayiş ve güvenlik tedbirlerine ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.


Toplantıda vatandaşlarımız tarafından dile getirilen sorunlar dinlendi. Gerekli açıklamalar yapılıp dile getirilen konular ile ilgili not alınarak gereğinin yapılacağı ifade edildi.


Toplantıya katılan vatandaşlarda mahallede böyle bir toplantı yapılmış olmasından dolayı memnuniyetlerini ifade ederek Kaymakam Güler’e beraberindekilere teşekkür ettiler.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52