TÜGVA’DAN GENÇLERE ÖNEMLİ YATIRIM

TÜGVA Gölcük Medeniyet ve Değerler Kulübünün Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi.

banner96

TÜGVA’DAN GENÇLERE ÖNEMLİ YATIRIM

TÜGVA Gölcük Medeniyet ve Değerler Kulübünün Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi.

17 Şubat 2017 Cuma 12:43
TÜGVA’DAN GENÇLERE ÖNEMLİ YATIRIM
banner22

Gölcük Ortaokul Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen Medeniyet ve Değerler kulübünün tanıtım programıTÜGVA İlçe Temsilcisi Av. Samet Genç veTÜGVA  Kocaeli İl Temsilcisi Yusuf Yazıcı’nın katılımları ile gerçekleştirildi.

Gölcük Aşiyan Tesislerin’de gerçekleştirilen programa Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci,Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Eğitim Birsen Başkanı Nail Ekiz, Gölcük Ortaokul müdürleri ve Medeniyet ve Değerler kulübünün danışman öğretmenleri katılım gösterdi.

“Çocuklarımız Siz Öğretmenlerimize Emanet”

Program TÜGVA İl Temsilcisi Yusuf YAZICI,‘Türkiye Gençlik Vakfının yeni nesil gençlik kavramını siz öğretmenlerimiz ile birlikte gerçekleştirmek istiyor. Bu misyon doğrultusunda çocukluktan gençliğe ilk adımların atıldığı yaşlar olan ortaokul dönemindeki gençlerimiz için onların kişisel, ahlaki ve sanatsal gelişimlerine destek olmak amacıyla vakfımız tarafından Medeniyet ve Değerler Kulübü’nü hayata geçirdik.Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Gençlik Vakfı işbirliğiyle ortaokullarda oluşturulan  kulüp, kitap tahlillerinden kaligrafiye, etkili iletişim tekniklerinden sportif aktivitelere, akıl oyunları ile hafıza tekniklerinden medeniyet tarihi ve önemli şahsiyetleri tanımaya yönelik pek çok alanda gençlerin gelişimine destek olmaya yönelik etkinlikler bütünüdür’ diyerek katılımcılara Medeniyet ve Değerler kulübünün çalışma amacını anlattı.

TÜGVA Gölcük Temsilciliğine 2 Bina Müjdesi

Konuşmalarında Gölcükte kurulması planlanan TÜGVA İlçe Temsilcibinası  tahsis edileceğinide müjdeleyen Yusuf YAZICI, bu bina ile İlçe’de daha verimli programlar yapılacağını belirtti.

banner44
Son Güncelleme: 17.02.2017 12:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52