Büyükşehir'in Spor Okulları başarının adresi

Spor Okulları ile basketbol oynamayı öğrendiler, girdikleri ilk turnuvada 2. oldular

banner96

Büyükşehir'in Spor Okulları başarının adresi

Spor Okulları ile basketbol oynamayı öğrendiler, girdikleri ilk turnuvada 2. oldular

30 Ocak 2017 Pazartesi 11:33
Büyükşehir'in Spor Okulları başarının adresi
banner22

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin sporu tabana yaymak amacıyla hayata geçirdiği Ücretsiz Spor Okulları bir başarı hamlesiyle daha projeyi adeta taçlandırdı. Basketbol oynamayı Büyükşehir Belediyesi'nin Ücretsiz Spor Okulları'nda öğrenen çocuklar girdikleri ilk yarışmada Kocaeli ikincisi olmayı başardı. Öğrenciler bu başarılarını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile kutladı.

KAZIM KARABEKİR İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ

Büyükşehir Belediyesi'nin Ücretsiz Spor Okulları'nda basketbol oynamayı öğrenen çocuklar başarılarıyla göz doldurdu. Kazım Karabekir İlkokulu'nda eğitim gören çocuklar, 6 ay önce Spor Okullarıyla tanıştı. Antrenörleri Halil Bayram tarafından çalıştırılan kız öğrenciler kısa sürede yeteneklerini ortaya koydu. Öğrenciler, Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Basketbol Turnuvası'nda Kocaeli'ni temsil edecek düzeye geldi. Müsabakalarda adeta fırtına gibi esen Spor Okulu öğrencileri turnuvada ikinci olmayı başardı. Öğrenciler, bu başarıları sayesinde Kocaeli'ni Bölge Şampiyonası'nda temsil edecek.

BAŞARIYI BİLGİ İLE KUTLADILAR

Spor Okulu Basketbol Branşı öğrencileri bu önemli başarılarını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi ile kutladı. Bilgi'yi makamında ziyaret eden öğrencilere Spor Şube Müdürü Ziyaülhak Sarıgül, Kazım Karabekir İlkokulu Müdürü Serkan Yazar, Okul Aile Birliği Başkanı Zeynep Kızılkaya ve Spor Okulları Basketbol Branşı antrenörü Halil Bayram eşlik etti.

SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi, Spor Okulu öğrencilerini başarılarından dolayı kutlayarak, "Başarınızı duyduğumuzdan beri son derece mutluyuz. Bize büyük bir sevinç yaşattınız. Sizlerle gurur duyuyoruz" dedi. Spor Okulları'nın alınan bu başarılarla ne denli önemli bir proje olduğunun bir kez daha ortaya çıktığını kaydeden Bilgi, "Spor Okulları, Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'nun sporu tabana yaymak amacıyla hayata geçirdiği bir projedir. Spora, Büyükşehir ile başlayan çocuklar bugün eğitim gördükleri branşlarda derece alacak düzeye geliyorlar. İyi ki bu proje hayata geçmiş diyebiliyoruz. Sizleri başarınızdan dolayı bir kez daha kutluyorum" şeklinde konuştu.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52