Erdoğan“TÜRKİYE BİZİM SEVDAMIZIN ADIDIR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzonlular Buluşması’nda yaptığı konuşmada, “Biz duasını hiçbir zaman bizden esirgemeyen milletimize aşığız! Biz her seçimde bu davaya eşsiz zaferler yaşatan insanımıza aşığız! Biz, her karışı aziz şehitlerimizin kanlarıyla mühürlenmiş bu vatana aşığız” dedi.

banner96

Erdoğan“TÜRKİYE BİZİM SEVDAMIZIN ADIDIR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzonlular Buluşması’nda yaptığı konuşmada, “Biz duasını hiçbir zaman bizden esirgemeyen milletimize aşığız! Biz her seçimde bu davaya eşsiz zaferler yaşatan insanımıza aşığız! Biz, her karışı aziz şehitlerimizin kanlarıyla mühürlenmiş bu vatana aşığız” dedi.

26 Mart 2019 Salı 23:34
Erdoğan“TÜRKİYE BİZİM SEVDAMIZIN ADIDIR”
banner22

“Biz, her karışı aziz şehitlerimizin kanlarıyla mühürlenmiş bu vatana aşığız”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirilen

“Büyük Trabzon Buluşması”nda Trabzonlulara hitap etti.

“BİRBİRİMİZE MUHABBETLE SARILDIK”

Tüm Trabzonlulara selamlarını ileterek konuşmasına başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8 Şubat’ta Sivas’ta başladığı programı kapsamında bugüne kadar 56 vilayeti ziyaret ettiğini, ilçelerle birlikte 80’in üzerinde miting yaptığını söyledi.

Doğu-batı ayırmadan, belediyeleri olup olmadığına bakmadan, gittiği her yerde büyük bir teveccühle karşılandığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Diyarbakır’la nasıl kucaklaşmışsak, Artvin’le, Tekirdağ’la, Hatay’la, Trabzon’la, Rize’yle de aynı şekilde birbirimize muhabbetle sarıldık” dedi.

“TÜRK VE MÜSLÜMAN DÜŞMANI BİR CANİNİN SUÇUNU İSLAM DÜNYASINA YÜKLEMEKTEN ÇEKİNMEDİLER”

Kendisi seçim kampanyası yürütürken, muhalefetin millete ve şahsına hakaret ettiğini anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hiçbir şey bulamadıklarında da, Yeni Zelanda saldırısı sonrasında olduğu gibi tuttular tüm Müslümanlara hakaret ettiler. Türk ve Müslüman düşmanı bir caninin suçunu bile size, bize ve İslam dünyasına yüklemekten çekinmediler. 51 kişinin şehit edildiği terör eylemi sonrasında ‘İslam dünyasından kaynaklanan terör’ demek, sadece Neo-Naziler ile Bay Kemal’in aklına geldi. Yeni Zelanda Başbakanı’nın, Yeni Zelanda halkının gösterdiği empatiyi, dayanışmayı, vicdanlı tavrı maalesef Bay Kemal gösteremedi” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Son terör eylemi sıradan bir hadise değildir; bizim için bölücü örgütün, DEAŞ’ın saldırıları kadar hayati bir meseledir. Bu sorun muhalefetin yaptığı gibi kınama mesajıyla, birkaç utangaç telin cümlesiyle geçiştirilemeyecek kadar önemlidir” dedi.

“YURT DIŞINDAKİ 6,5 MİLYON KARDEŞİMİZE SAHİP ÇIKMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR”

Türkiye’nin yurt dışında yaşayan 6,5 milyon civarında vatandaşı bulunduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti: “Nasıl 82 milyonun üzerine titriyorsak, yurt dışındaki 6,5 milyon kardeşimize de sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Nasıl işgalcilere karşı Kudüs’ün hakkını savunuyorsak, Neo-Nazi terörüne karşı insanımızın hakkını, hukukunu savunmak da bizim vazifemizdir.”

Hem 6,5 milyon gurbetçinin güvenliği hem de Müslümanların huzuru için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz sadece Kudüs’ün, Türkistan’ın, Balkanların, Afrika’nın imdadına koşmuyoruz, aynı zamanda 81 vilayetimizin her birine, 82 milyonun her bir ferdine de sahip çıkıyoruz. Şehirlerimizi yatırımlarımızla, birbirinden önemli eserlerle adeta ilmek ilmek dokuyoruz” şeklinde konuştu.

“TÜRKİYE BİZİM SEVDAMIZIN ADIDIR”

“Yollarla, tünellerle, hastanelerle, havalimanları, metro-banliyö hatlarıyla insanımızın hayatını kolaylaştırmaya çalışıyoruz. ‘Önce millet, önce memleket’ diyerek gece-gündüz koşturuyoruz” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti: “Niye biliyor musunuz? Çünkü Türkiye bizim sevdamızın adıdır. Biz duasını hiçbir zaman bizden esirgemeyen milletimize aşığız! Biz her seçimde bu davaya eşsiz zaferler yaşatan insanımıza aşığız! Biz her karışı aziz şehitlerimizin kanlarıyla mühürlenmiş bu vatana aşığız.”

banner44
Son Güncelleme: 26.03.2019 23:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52